SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Bu kıyaklık son bulsun

Bu kıyaklık son bulsun

27 Ekim 2013 Pazar - 09:04




Eğitim ve Bilim İşgörenleri Sendikası (Eğitim-İş) Trabzon Şube Başkanı Tamer Özlü, Ortaöğretim Kurumları Yönetmenliği’nin hukuka aykırı hükümleri aley





Fatih İSAK Eğitim ve Bilim İşgörenleri Sendikası (Eğitim-İş) Trabzon Şube Başkanı Tamer Özlü, Ortaöğretim Kurumları Yönetmenliği’nin hukuka aykırı hükümleri aleyhinde sendika olarak dava açtıklarını söyledi. Özlü, yaptığı açıklamada, 07.09.2013 gün ve 28758 sayılı Resmi Gazete’de yayınlanarak yürürlüğe giren Milli Eğitim Bakanlığı Ortaöğretim Kurumları Yönetmeliği’nin hukuka aykırı hükümlerinin yürütmesinin durdurulması ve iptali amacıyla Danıştay nezdinde dava açtıklarını bildirdi. Özlü, "Tarikatların altın çocuklarına kıyak eğitim düzenlenmesinin iptalini talep ettik. Okul birincisine başarı puanının değil, disiplin kurullarının karar vermesine olanak sağlayan düzenlemenin iptalini talep ettik" diye konuştu.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap