SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Bu ailede olmak bir ayrıcalık

Bu ailede olmak bir ayrıcalık

04 Ocak 2017 Çarşamba - 09:05








Benim ilk göz ağrım Karadeniz Gazetesi. 1981 yılın Aralık ayı idi. Hopa muhabiri olarak göreve başlamıştım. Dile kolay tam 35 yılı bitirip 36. yıla girdim. Bu ara kısa bir ayrılık oldu. 1,5 yıldan beri Artvin bölge sorumlusu olarak yeniden bu ailenin içindeyim. Benim sizlere Karadeniz Gazetesi’ni anlatmama zaten gerek yok. Yeri belli, konumu belli, bölgenin en güçlü sesi. Ben size şu kadarını söyleyeyim: Karadeniz gazetesi basın camiasında Türkiye’de kimsenin yapamadığını çok iyi yapıyor, bu gazete okul vazifesini görüyor. Bu mesleğe Karadeniz Gazetesi’nde başlayıp yetiştikten sonra başka medya grubuna girip çalışan yüzlerce haberci arkadaşımız var. Bu ailede olmak bir ayrıcalıktır. Kuruluşundan bu zamana kadar yayın hayatını sürdüren Karadeniz Gazetesi’nin sahiplerine, çalışanlarına ve özellikle; basın dünyasında bir güneş gibi parlayan, büyük emeği olan, devlet yönetimindeki bakanlık döneminde kalıcı büyük reform düzeyinde başarılar sağlayan Trabzonspor’un Onursal Başkanı, gazetemizin patronu Sayın Mehmet Ali Yılmaz’a sonsuz teşekkürlerimi ve saygılarımı sunuyorum. İyi ki varsınız.

ARTVİN’DEN SİZLERE SESLENECEĞİM

Değerli okurlarım, bundan böyle haftada bir kez çarşamba günü sizlerle bu köşede beraber olacağım. Artvin bölge haberlerin dışında köşe yazılarımla sizlerin gözü, kulağı ve sesi olmaya devam edeceğim. Eğrisiyle, doğrusuyla her konuda gerçekçi şekilde eksikleri, noksanları ve yapılması gereken konular hakkında bilgi aktarımını de yapacağım. Doğru bir tane ise, o doğruyu bulacağız.

ARTVİN’E YENİ ATAMALAR

Son kararnameler ile Yusufeli, Hopa, Murgul kaymakamları değişti. Yeni gelen kaymakamların hepsi pırıl pırıl, görev aşkına susamış, genç ve dinamik. Ayrıca yargıda da yeni atamalar oldu, Yusufeli ve Arhavi’ye hakim ve savcılar atandı. Ben bölgemize yeni gelen tüm devlet memurlarına başarılar diliyorum.  Zaman buldukça yeni göreve başlayan devlet görevlilerimizi ziyaret edeceğim. Bu arada tüm belediye başkanlarına da bir sözüm olacak. Ben 1.5 yıldan beri Artvin ve ilçelerindeki tüm belediye haberlerini eksiksiz olarak yapıyorum. Sizin sesiniz oluyoruz. El ele vererek, birbirimize destek olarak sorunların üstesinden daha kolay geleceğimizi unutmayın. Yenil yılda yeni umutlarla hep doğruların yanında, en güzelini yakalamak umuduyla, tüm dünya insanına barış, dostluk, kardeşlik, savaşların olmadığı, Türkiye’mizde de acıların yaşanmadığı, anaların ağlamadığı, huzur dolu bir yıl diliyorum. Sevgiyle kalın.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap