SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Bu acılar son bulsun

Bu acılar son bulsun

15 Haziran 2016 Çarşamba - 10:10




CHP Giresun Merkez İlçe Başkanı Hakan Türker, şehit düşen Eynesilli Polis Memuru şehit Osman Bodur’un ailesini ziyaret etti.





CHP Giresun Merkez İlçe Başkanı Hakan Türker, kısa bir süre önce Van’da düzenlenen hain saldırı sonucu şehit düşen Eynesilli polis memuru şehit Osman Bodur’un, Eynesil’de bulunan ailesini ziyaret etti. Türker, “Terörü, işbirlikçilerini, yerli ve ulusla arası hain destekçilerini lanetliyorum. Bilmeliler ki; Türk Milleti’nin cesareti, kararlılığı, bağlılığı, birlik ve beraberliği karşısında hiçbir gücün durma ihtimali söz konusu değildir. Dış politikada sıfır sorun stratejisi ile yola çıkan ancak yok olmak üzere olan terör örgütüne adeta can yeleği olan iktidarın temsilcilerini de aziz Türk Milleti’nin takdirine ve asırlık vicdani duygularına havale ediyorum” dedi. “İktidar sorumlularına sesleniyorum” diyen Türker, “Sizler bir daha ‘komşularla sıfır sorun’ demeyin. ‘Artık analar ağlamıyor’u dilinize almayın. ‘Terör örgütü yok olmak üzere, terörü bitirdik’ yalanını bırakın. ‘İnsanlar artık evlerine, terk ettikleri köylere geri dönüyor’ diye gözümüzün içine bakarak bizleri aldatmayın. Mübarek Ramazan günlerinin tüm insanlığa barış getirmesini diliyorum” dedi.

Mesut Erdoğan

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap