SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Böyle muhalefet istemiyoruz

Böyle muhalefet istemiyoruz

20 Mayıs 2015 Çarşamba - 16:49




AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, Trabzon Belediyesi Gençlik Meclisi tarafından düzenlenen yemeğe katıldı.





Soylu, burada yaptığı konuşmada, seçimlere yaklaşık 20 gün kaldığını hatırlatarak, 7 Haziran'da ya eski Türkiye koalisyonuna mahkum olunacağını ya da yepyeni bir Türkiye'ye adım atılacağını söyledi. Bir gazetenin internet sitesinde Mursi'nin idam kararıyla ilgili manşet haberin yer aldığını belirten Soylu, "Bir manşet çıkardı, 'Yüzde 52 ile Cumhurbaşkanı olan Mursi idama mahkum edildi'. Yanında da Tayip Erdoğan'ın resmi. Diyor ki 'o idama mahkum edilmişse sen de idama mahkum edilebilirsin.' Tehdit ortaya koyuyor. Bugün gazetesinde de diyor ki 'Ben onu söylemek istemedim.' Ama altında başka bir tehdidi ortaya koymaya çalışıyor" diye konuştu.

Türkiye'de kadınların ikiye ayrıldığı, "laik ve irticacı" diye kavramların ortaya koyulduğu dönemler yaşandığına işaret eden Soylu, "Bu ülkede insanları bir taraftan bir tarafa savurdunuz. Ben Kılıçdaroğlu'na ne söyleyeyim ki. Aydın Doğan'ın talimatı altında, onun genel müdürlüğünü bile yapamayacak bir adama ben ne söyleyebilirim ki. Sayın Cumhurbaşkanımıza 'Sen diktatörsün' diyen, seçimi kazanan diktatör ama 18 yıldır seçimi kaybedip de liderliğini devam ettiren diktatör değil öyle mi? Bu seçimin sonucunu göremeyeceksiniz. Bu seçim bitecek, akşam CHP ve MHP'liler size 'Haydi bakalım, siyasi hayatı işgal ettiğiniz yeter' diyecekler. Üreten, doğruyu söyleyen karşımıza çıktığı zaman bizi zorlayan bir muhalefet istiyoruz. Atan, tutan, kaçan, kapkaççılık yapan bir muhalefet istemiyoruz" diye konuştu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap