SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Borsa'ya kutlama

Borsa'ya kutlama

05 Mayıs 2015 Salı - 13:48




Giresun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Çakırmelikoğlu, temeli atılan Fındıkta Lisanslı Depo ve Spot Borsası ile Giresun tarihinin en önemli yat





Giresun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Çakırmelikoğlu, “Hepimizin bildiği gibi Türk fındığı Dünya üretiminin yüzde 75’ini içermekte ancak serbest piyasayı regüle etme konusunda yıllarca sorun yaşamış ve akabinde bu sorunlar devletimizin müdahil alımı ile aşılmaya çalışılmıştır. Son yıllarda talebin altında arz, fındık piyasasında üretici lehine fiyat dalgalanmasına neden olmuş fakat yine gelecek ile ilgili kalıcı tedbirler alınması gerektiği ortaya çıkmıştır. Geçmiş yıllarda yaşanan fiyat dalgalanması nedeniyle Giresun Ticaret Borsası tarafından 1990’lı yılların sonundan itibaren fındıkta arzın çok yoğun olduğu dönemde piyasayı regüle etmek için Lisanslı Depoculuk Projesi planlanmaya başlandı. Ve bugün fındık ile iç içe geçmiş piyasa şartlarının iyileştirilmesi adına yapımı süren Giresun Ticaret Borsası Lisanslı Depoculuk ve Spot Borsası Projesinin hayata geçmesinde bugüne kadar ki süreçte emeği bulunan tüm yönetim kurulu ve meclis üyeleri ile borsa uzman personelini tebrik ediyorum.” İfadelerini kullandı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap