SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Bölgede domuz tehdidi!

Bölgede domuz tehdidi!

27 Ekim 2015 Salı - 11:24




Ordu’nun Fatsa ilçesi Avcılar Atıcılar Okçular ve Amatör Balıkçılar Derneği(FAVDER) Başkanı Cemil Pekbüyük, “Sahil kısmına domuzlardan büyük akın var.





Bölgede domuz tehdidi... FAVDER Başkanı Cemil Pekbüyük yaptığı açıklamada, “Bölgemizde her türlü avı yapıyoruz. Ördek, çulluk, tavşan, keklik avını sıklıkla bu zamanlarda gerçekleştiriyoruz. Bölgemizde bu dönemlerde yaprakların çok olması nedeniyle domuz avını çok önem veriyoruz. Vatandaşlarımız bahçelerinde çalışırken domuzla karşılaşma riski ile karşı karşıya kalıyorlar ve bundan dolayı kendileri zarar görebiliyor. Biz bu riski en aza indirmek için bölgede domuz avını sıklıkla yapıyoruz. 1 ay sonra domuz avını daha da sıklaştıracağız. Sahil kısmına domuzlardan büyük akın var. Bölgede yaşayan insanlarımızı domuzlar tehdit ediyor ve birçok insanımız domuz saldırısı yüzünden geçtiğimiz günlerde hayatını kaybetti. Birçok kişide saldırılar yüzünden ağır yaralandılar. Bizler domuzların tamamen neslinin tükenmesini değil de bölgeden uzaklaşması için avını yapıyoruz. Profesyonel avcılarımızla ava çıkıyor ve her ava çıkmak isteyeni aramıza almıyoruz. Bölgede çalışmalarımız devam edecek” diye konuştu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap