SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Bodrum'da gece şimşek ve yıldırımlarla aydınlandı

Bodrum'da gece şimşek ve yıldırımlarla aydınlandı

14 Mart 2015 Cumartesi - 13:19




Bodrum’da Cuma akşam saatlerinde etkili olmaya başlayan yağışlı hava gece geç saatlerde etkisini arttırarak hayatı olumsuz etkiledi.





Yaklaşık 4 saat boyunca yüzlerce şimşek ve yıldırımın görüldüğü Bodrum’da, bazı bölgelerde düşen yıldırımlar nedeniyle de elektrik kesintileri yaşandı. Ani bastıran sağanak nedeniyle yollarda su birikintileri oluşurken, kaldırımda yürüyen ve motosiklet kullanan bazı vatandaşlar bu nedenle zor anlar yaşadı. Meteoroloji yetkililerinden alınan bilgiye Bodrum’sa son 24 saatte 34,8 kg yağmur düşerken, yağışlı havanın bugün akşam saatlerinden itibaren etkisini kaybedeceği öğrenildi.

BAHAR HAVASI GELİYOR

Meteoroloji yetkilileri ayrıca, Bodrum’u etkisi altına alan yağışlı havanın ardından çıkacak güneşin yaklaşık bir hafta boyunca yüzünü göstereceğini belirterek, hava sıcaklıklarının da en düşük 9-10, en yüksek ise 18-20 derece olarak tahmin edildiğini söylediler.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap