SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Bizi bezdirip çayı özelleştirecekler

Bizi bezdirip çayı özelleştirecekler

22 Mayıs 2012 Salı - 12:30




Rize'de yaş çay alımlarına sınırlama getirilmesi ve özel sektör fabrikalarının, açıklanan 1 lira 10 kuruş taban fiyatın altında çay satın alması üreti





Pazar ilçesinde üreticiler bardaklardaki sıcak çayları AK Parti İlçe Başkanlığı önüne döktü. Fındıklı ilçesinde de yaş çaylar meydanlara döküldü. Çay Üreticileri Sendikası'na (ÇAYSEN) üye bir grup ile onlara destek veren yaklaşık 200 çay üreticisi, 'Üretici perişan, mağdur isyanda', 'Üç çocuk yap diyorsun, çayımızı almıyorsun' ve 'Özeli seven Başbakan' yazılı pankartlar ile AK Parti Pazar İlçe Başkanlığı önünde toplandı. ÇAYSEN Başkanı Recep Memişoğlu, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Rize'deki konuşmasında, "Özel sektöre karışmam" dediğini hatırlatarak, "Şimdi özel sektör 70, hatta 65 kuruşa çay satın alıyor. Biz özel sektörün 1 TL 10 kuruşluk taban fiyatın altında yaş çay satın almasını istemiyoruz. Buna bir düzenleme getirilmesi gerekiyor. Ben çayımı özel sektöre satarken araya torpil koymak zorunda kalıyorum. Çaya verilen fiyattan memnun değiliz" dedi. Üreticiler daha sonra bardaklarla alana getirilen sıcak çayları AK Parti İlçe Başkanlığı önüne döktü.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap