SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Biz bir ekibiz

Biz bir ekibiz

03 Şubat 2016 Çarşamba - 09:28




Giresun’un bol yağış alan bir bölge olduğunu belirten Belediye Başkanı Kerim Aksu, “Kar yağmasa da su baskını riski oldukça yüksek" dedi.





Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu işçilerle bir araya geldi. Burada işçilere hitaben yaptığı konuşmada, bir ay içersinde iki yoğun kar yağışı yaşandığına dikkat çeken Aksu; "Aslında afet düzeyinde kar yağışı oldu. Kısa aralıklarla iki yoğun kar yağışı ile mücadele ettik. Görevimizi yaptık. Ancak görevin ötesinde özverili çalışmalar ortaya koydunuz. Giresun bol yağış alan bir bölgede bulunuyor. Kar yağmasa da su baskını riski oldukça yüksek. Bunun için önlemleri önceden almak zorundayız. Tüm ekibe, çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Biz bir aileyiz. Giresun Belediyesi ailesi" dedi. Toplantıya katılan personelin istek ve sorunlarını da dinleyen Başkan Kerim Aksu, çalışanların her türlü güvenliği ve sosyal güvencesi için imkânları zorladıklarını belirterek şunları söyledi: “Giresun Belediyesi, çalışma koşulları olarak birçok belediyeden daha iyi durumdadır. Fiziki ortamları iyileştirdik. 40 araç sayısını 115’e çıkardık. Taşeron kadrosu dâhil, asgari ücret alan yoktur. Çalışanlarımıza tek kuruş borcumuz bulunmuyor. Asgari ücretin üzerine %20 ilave yaptık. ‘Bu ücretler çok’ demiyoruz. İmkânlarımız ölçüsünde çalışanlarımıza daha iyi şartlar sunmaya çalışıyoruz.” Giresun Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü salonunda yapılan kahvaltılı toplantıya, Başkan Kerim Aksu’nun yanısıra Başkan Yardımcısı Murat Ersoy, Su ve Kanalizasyon Müdürü Ozan Faik Kılıç, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Hasan Özdemir, Park ve Bahçeler Müdürü Fazıl Hıdımoğlu, Fen İşleri Müdürü Ergun Altıyaprak ve personel katıldı.

Mesut Erdoğan

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap