SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Birlikten güç doğdu

Birlikten güç doğdu

05 Aralık 2015 Cumartesi - 09:47




Dereli’deki pansiyonlarda aciliyet gerektiren ihtiyaçlar gelen desteklerle çok kısa zaman içerisinde giderildi.





Dereli’deki pansiyonlarda aciliyet gerektiren laminant ve ayakkabılık ihtiyaçları ilçe kurumları ve STK’larının ortak destekleriyle 15 gün içerisinde giderildi. Dereli Kaymakamı Murat Yıldız, “Dereli’de 6 tane pansiyonu olan okulumuz var. Bu pansiyonlarda 486 öğrencimiz kalmaktadır. Pansiyonları ilk ziyaret ettiğimizde aciliyet gerektiren hususları tespit ettik. Öğrencilerimiz yıllar öncesinde yapılmış taş zeminle kaplı yatakhanelerde kalmaktaydılar ve mevcut ayakkabılık bölümü miadını doldurmuş haldeydi. Bu durum pansiyonlarda huzursuz bir barınma ortamına sebep oluyordu. Yaptığımız tespitlerden sonra ilçemizin önde gelen kurum ve kişilerini elbirliği ile bu olumsuz durumu ortadan kaldırmak için kaymakamlığımıza davet ettik ve konuyu ilettik. Bir kurum hariç, hiçbir kurum sözümüzü yerde bırakmadı ve elbirliği ile bu problemleri kısa sürede çözüme kavuşturduk. Toplamda 54 odamızı 1200 metrekare laminant ile kapladık ve 114 adet çiftli ayakkabılık yaptırdık. Öğrencilerimiz artık çok daha rahat bir ortamda barınıyorlar” dedi.

DESTEK VERENLERE TEŞEKKÜR ETTİ

Yıldız, “Bu çalışmamıza yaptıkları desteklerle öğrencilerimizin yüzlerini güldüren, sözümüzü yerde bırakmayan ve bu uğurda elini taşına altına koyan; Dereli Belediyesine, Yavuzkemal Belediyesine, Dereli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne, Dereli Ziraat Odasına, Dereli Şoförler Odasına, Dereli-Giresun Minibüsçüler Kooperatifine, Yüce Tar. ve Kır. Kalk. Kooperatifine, Dereli Kamyoncular Kooperatifine, Hasan Yenidede’ye, Ahmet Geldi’ye, Aydın Akbaş'a, gerek yaptıkları destek, gerekse gösterdikleri bu birlik ve beraberlik için teşekkür ediyorum. Unutulmasın ki; birlik ve beraberliğin, uyum ve elbirliğinin olduğu bir ilçede hiçbir sorun çözülemez değildir. Yapılan bu hizmetin okullarımıza ve öğrencilerimize hayırlı olmasını diliyorum“ dedi.

Mesut ERDOĞAN

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap