SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Birlikte çalışmaya hazırız

Birlikte çalışmaya hazırız

08 Kasım 2014 Cumartesi - 14:05




Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç ve MHP İl Başkanı Muammer Demeli ile beraberindeki heyet TTSO' Meclis Başkanı M. Şadan Eren'i TTSO Mec





TTSO Meclis Yönetim Kurulu Üyeleri Adnan Sağlam ve Hakan Gürhan ile karşılanan Av. Ahmet Metin Genç Meclis Başkanlığı görevi dolayısıyla M. Şadan Eren'e çiçek takdim ederek tebriklerini iletti. Av. Ahmet Metin Genç: " Trabzon'a hizmet etmek için buradayız" Ziyaretten memnun olduğunu belirten Meclis Başkanı M. Şadan Eren Bundan sonraki süreçte de hizmetlerimize yoğun bir şekilde devam edeceklerini belirterek bu bizim görevimiz ve en iyi şekilde yerine getirmek için birlikte el ele vererek çalışacaklarını söyledi. ”Bizden önce bu görevde yer alan büyüğümüz rahmetli Ali Osman Ulusoy'da rahmetle anıyoruz, onun bizlere bıraktığı bu görevi bizler de hakkıyla devam ettirmeye hazırız " dedi. Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç, Meclis Başkanı M. Şadan Eren'in Trabzon'a önemli hizmetleri olduğunu ifade etti. Genç, "Meclis Başkanlığına seçilen ve daha önce uzun yıllar Ticaret Odası Başkanlığını başarıyla yürüten değerli başkanımız M.Şadan Eren'e hayırlı olsun ziyaretinde bulunmak istedik. Bu ziyaret vesilesiyle bu camiaya ve Trabzon'umuzun iş dünyasına önemli hizmetler veren ve ebedi aleme uğurladığımız Ali Osman Ulusoy abimizi, tekrar rahmetle anmak istiyoruz. M. Şadan Eren başkanımız ve yönetimi aynı şekilde ilimiz için başarılı çalışmalarını sürdürecektir. Ben aynı anlayışla birlikte şehrimiz adına güzel çalışmalar yapacağımıza inanıyorum. Tekrar Başkanımıza hayırlı uğurlu olsun diyorum. Oda yönetimini de tebrik ediyorum" dedi. Ziyarette gündeme gelen Maraş caddesinin trafiğe kapatılması konusunda TTSO Meclis Başkanı M. Şadan Eren, çözüm üretilmesi noktasında her kesimin görüşlerinin önemli olduğunu ifade etti. . Sadece şoför esnafımız değil, hiç kimsenin mağdur olmamasını arzu ettiklerini belirterek, aynı masada tarafların fikir ve görüşlerini rahatlıkla ortaya koyması ve ortak akıl ile hareket edilmesi gerektiğini dile getirdi. MHP il Başkanı Muammer Demeli: "Trabzon için birlikte çalışmaya hazırız" Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Trabzon İl Başkanı Muammer Demeli çiçek taktim ederek başkanlığını tebrik ettiği TTSO Meclis Başkanı Şadan Eren'e beraberindeki il yönetim heyetini tanıtarak "Bizler tüm kadromuzla Trabzon'umuz için çalışmalarımızı yapıyoruz, Trabzon adına sizlerle yapılabilecek olan her hizmete hazırız, daha önce görevde bulunan büyüğümüz Sayın Ulusoy'da rahmetle anıyoruz, onun döneminde de olduğu gibi burada Trabzon'un menfaatleri için görevimizi yapmak istiyoruz "dedi. Ziyaretten memnun olduğunu söyleyen Meclis Başkanı Şadan Eren " Sizlerle daha önceki başkanlık dönemimden beri odanın hizmetlerine siyaseti bulaştırmadan Trabzon'un menfaati doğrultusunda çalışmalarımız oldu. Son seçimden sonra da ilk arayıp tebrik edenlerdendiniz, ziyaretiniz de benim için ayrı bir memnuniyet ifade etmektedir. Önümüzdeki süreçte geçmişte olduğu gibi birlikte hareket edebileceğimiz konularda Trabzon'un hizmetinde bulunmaya hazırız" dedi.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap