SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Birinci döndü

Birinci döndü

26 Mart 2015 Perşembe - 10:20








Bir süre önce geçirdiği bir operasyon sonrasında rahatsızlanan ve yoğun bakımda tedavi gören Akçaabat Belediye Başkan Yardımcısı Cevat Birinci ilçeye döndü. Belediye binasına gelerek makamında bir süre oturan Birinci, daha sonra istirahat etmek üzere evine geçti. Tedavi süresinin devam ettiğini söyleyen Birinci, "İnşallah kısa süre içerisinde halka hizmet etmek için yollara düşeceğim" dedi. Hastalığı döneminde sevenlerinin büyük ilgisiyle karşılaştığını belirten Birinci, "Ankara’da tedavim boyunca çok sayıda insanımız aradı veya beni ziyaret etti. Arayan, aramayan herkesten Allah razı olsun. Hepsine çok teşekkür ediyorum" dedi. Birinci'nin kısa süre sonra Ankara'ya dönerek bir dizi tedavi daha alacağı öğrenildi.

GÖZLER GENEL MERKEZDE

AK Parti'de pazartesi günü yapılan STK temayülünden sonra gözler bugün genel merkezde başlayacak olan değerlendirme toplantılarına çevrildi. AK Parti'den aday olmak isteyenlerin bundan sonra gözü kulağı genel merkezde. AK Parti'de 5Şubat'ta başlayan aday adaylık süreci 7 Nisan'da sona erecek. 7 Nisan'da geçici adaylıkların ardından aday adaylık süreci sona erecek. Şimdi AK Parti'de aday adayı olanlar genel merkezde kendilerini gösterebilmek adına üst kurula kalmayı hedefliyor. Trabzon'da en çok merek edilen isimlerin başında şüphesiz Erdoğan Bayraktar geliyor. Bayraktar'ın Trabzon'da yeniden liste başı olacağını söyleyenler bir hayli fazla. 'Fakat olmaz' diyenler de azımsanmayacak kadar. Peki, AK Parti'de halk arasında en çok konuşulanlar kimler? Kim, nerede olacak? 49 aday adayının hepsi şehir için önemli, hepsi şehre katkı koymak adına yola çıktı. Edindiğimiz bilgilere göre öne çıkan isimler şöyle: Davut Çakır, Ömer Yıldız, Abdulkadir Uraloğlu, Asım Aykan, Mazhar Yıldırımhan, Adnan Günnar, Muhammet Balta, Ayşe Sula Köseoğlu, Salih Cora, Mehmet Atalay, Müminhan Bilgin, Şeref Malkoç, Mahir Küçük, Selçuk Çebi, Celal Tekinbaş, Necmi Mazlum.

KTÜ'YE GİRİŞ

Karadeniz Teknik Üniversitesi giriş çıkışlarının kontrol altına alınması için hayata geçirilen uygulamanın herkese eşit yapılmadığı yönünde şikayetler geliyor. Çocuklarını üniversiteye derse getiren velilerin kampüse girmelerine engel olunduğuna yönelik serzenişler artıyor. Üniversitede görev yapan eğitimcilerin ve çalışanların yakınlarının kampüse girerken sergilenen tutum tepkilere neden oluyor. Güvenlik amaçlı önlem alınması doğru olabilir; ancak evladını üniversiteye getiren velilerin, çalışanların ve eğitimcilerin yakınlarının kampüse alınmamasına yönelik uygulamanın yeniden gözden geçirilmesi talep edildi. İlgililerin dikkatine.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap