SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Bir damla da sel ol

Bir damla da sel ol

26 Mart 2017 Pazar - 11:41




Erdoğdu Anaokulu’nun minik öğrencileri temiz su sorununa dikkat çekti. Öğrenciler su damlası kostümleri ve ellerinde pankartları ile “Bir Damla Da Sen





Trabzon Ortahisar ilçesinde bulunan Erdoğdu Anaokulu çocukları 22 Mart Dünya Su Gününü büyük bir coşku ile kutladı. Dünya da meydana gelen temiz su sorununa dikkat çekmek, içilebilir su kaynaklarının korunması ve çoğaltılması konusunda somut adımlar atılmasının sağlanmasında teşvik olması amacıyla yapılan etkinlik çok başarılı oldu. Öğrenciler öğretmenlerinin eşliğinde su damlası kostümleri, ellerinde pankartları, "Bir Damla Da Sen Ol" sloganları ile bulundukları mahallede farkındalık oluşturmak ve suyun önemini insanlara duyurmak için önce yürüyüş yaptılar. Daha sonra Okul bahçesinde çocukların hazırladıkları afişler ve etkinliklerden oluşan sergi büyük ilgi gördü. Okul Müdürü Şahbender Derin, “Öğrencilerimizin gelişimi için bu tür sosyal etkinliklere önem veriyoruz. Öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi kutluyorum” dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap