SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Bir annenin feryadı!

Bir annenin feryadı!

05 Haziran 2014 Perşembe - 07:53




Almanya'da yaşayan ve oğlu Suriye'de Esad güçlerine karşı muhaliflerle birlikte savaşırken hayatını kaybeden Trabzonlu anne Güner Karan, oğlu Burak'ın





Eski bir futbolcu olan oğlunun Esad Güçleri'ne karşı savaşmak için eşiyle birlikte Suriye'ye gittiğini ve burada bombalı saldırıda hayatını kaybettiğini ifade eden anne Güner Karan (54), "Burak (27), 11 Ekim 2013'de, Türkiye sınırına 2 kilometre mesafedeki Aziz kasabasına bağlı bir köyde, Suriye Hükümeti güçlerinin hava saldırısında hayatının kaybettiğini öğrendik. Bölgeye gittik ancak cenazesini alamadık. Gelinim ile torunumu da istedik ancak onlardan da bir sonuç alamadık. aylarca Kilis'te bekledik. Kimse bize yardımcı olmadı" dedi. Oğlunun cansız bedenini Suriye'de savaşan El Kaide Örgütü'nden isteyen anne Güner Karan, "Burak evladım şehit oldu bunu biliyorum. 9 ay boyunca onu karnımda taşıdım onu geri istiyorum. Devleti olmayan bir yere gelerek sizlere yardım etmek istedi. orada şehit oldu. oraya canlı geldi ve ben sizden cansız bedenini istiyorum. Annenize bir yardım edin. Ben de sizin annenizim. Neden bana yardım etmiyorsunuz. torunlarımı istiyorum. Ne olur bana yardım edin" şeklinde feryat etti.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap