SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Bilinçli çocuk güvenli gelecek

Bilinçli çocuk güvenli gelecek

16 Şubat 2016 Salı - 10:29




Bulancak İlçe Jandarma Komutanı Kurmay Yüzbaşı Şenol Tayan tarafından hazırlanan 'Bilinçli Çocuk, Güvenli Gelecek' isimli projeye Giresun İl Jandarma





Bulancak İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Şenol Tayan tarafından hazırlanan 'Bilinçli Çocuk, Güvenli Gelecek'projesi; çocuklar ile güvenlik güçleri arasındaki bağları kuvvetlendirerek, çocukların jandarma ve polise güven duymasını amaçlıyor. Giresun İl Jandarma Komutanlığı'nda başlayan proje ile 15-27 Şubat tarihleri arasında çocukların Bulancak ilçe Jandarma Komutanlığına ziyaretleri sağlanarak Bulancak İlçe Jandarma Komutanlığı hizmet binasının tanıtılacağı, ziyaretleri sağlanan çocuklara Jandarmanın yaptığı hizmet ve bu hizmetleri yürütürken kullandıkları araç ve gereçlerin tanıtılacağı, Jandarmanın görevleri konusunda tanıtıcı sunum izletilmesi, fotoğraf çekimi ve ziyarette bulunan çocuklara ikram ve hediyeler verileceği belirtildi. Programda projeye destek veren Bulancak Ticaret Odası Başkanı Ali Fatoğlu'na, Bulancak Esnaf ve Kefalet Kooperatif Başkan vekili Ali Yıldız'a, Bulancak Şoförler Odası Başkanı Mustafa Aydın'a, Bulancak İlçe Milli Eğitim Müdürü Şenel Bulut'a ve Bulancak Ziraat Odası Başkanı Naci Karamanoğlu'na İl Jandarma Komutanı Albay Ali İhsan Ersoy tarafından teşekkür belgesi verildi. Daha sonra Bölge Jandarma Komutanı Tuğgeneral Mustafa Doğru tarafından makamda karşılanan protokol üyeleri ve proje destekçileri, çocuklarla birlikte hatıra fotoğrafı çektirdiler. Çocuklara jandarma hakkında bilgi veren ve jandarmanın insanlığa yararını anlatan Tuğgeneral Doğru, geceleri insanların evlerinde rahat uyumaları için jandarma ve polislerin görev yaptığını söyledi. Ardından 'Köpük' isimli özel eğitimli narkotik köpeği, yaptığı gösteri ile minik çocukları kendine hayran bıraktı.

Erkan Başkıran

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap