SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Beraber öldüler beraber gömüldüler

Beraber öldüler beraber gömüldüler

13 Ocak 2014 Pazartesi - 09:09




Denizli’de baraj inşaatında yaşanan talihsiz kazada ölen, küçük yaştan beri ayrılmayan iki genç, Samsun’da yan yana defnedildi.





SAMSUN - Acı kaza, Denizli’de yapımı devam eden Adıgüzeller Barajı'nda meydana geldi. Beton dökülen kalıbın çökmesi sonucu işçilerden 21 yaşındaki Emrah Öcalan, 22 yaşındaki Serdal Aykut ve 31 yaşındaki Mikail Doğan beton kalıp altında kaldı. Emrah Öcalan, kaza yerinde, Serdal Aykut da kaldırıldığı hastanede öldü. Ayaklarında kırıklar bulunan Doğan ise, Denizli Server Gazi Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. İÇLERİNE DOĞMUŞ! Çocukluklarından beri arkadaş olan 2 işçinin cenazeleri memleketleri olan Samsun'un Vezirköprü ilçesine bağlı bağlı Göl beldesindeki Fatih Camii'nde öğle namazından sonra kılınan cenaze namazının ardından belde mezarlığına defnedildi. Amca Veli Aykut, yeğeni Serdal Aykut ve arkadaşı Emrah Öcalan ile yaklaşık 3 ay önce sohbet ettikleri sırada "Biz ölürsek mezarlarımızı yan yana yapın demişlerdi. Bunun üzerine mezarlarını yan yana yaptık" dedi.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap