SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Belediye Meclisi toplandı

Belediye Meclisi toplandı

09 Şubat 2015 Pazartesi - 16:54




Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi Şubat ayı ilk toplantısını yaptı.





Belediye Başkan Vekili Seyfullah Kınalı başkanlığındaki toplantıda, Karadeniz ve Hızırbey Vergi Daireleri gayrimenkul satış komisyonlarına üye seçimi yapıldı. Toplantının açılışında gündem dışı söz alan AK Parti Grup Başkan Vekili Muhammet Sait Gürsoy, geçen hafta görevi başında kalp krizi geçirerek vefat eden Trabzon Büyükşehir Belediyesi itfaiyesi çalışanlarından Süleyman Kelkitli'ye Allah'tan rahmet, yakınlarına ve belediye çalışanlarına sabır diledi.

Gürsoy, Kelkitli'nin başarılı bir itfaiyeci olduğunu belirterek, "Rahmetli itfaiyeci kardeşimizin almış olduğu eve 80 bin lira borcu kalmıştı. Evi sigortalı olmadığından kalan borcun ödenmesi için meclis üyeleri olarak gönüllük esasına göre Kelkitli'nin ailesine yardım yapılmasını teklif ediyorum. Bu konuda herkesin üzerine düşeni yaparak yardım elini uzatacağına inanıyorum. Hep birlikte merhum kardeşimizin ailesine sahip çıkalım" dedi. Toplantı, gündemdeki maddelerin ihtisas komisyonlarına havalesinin ardından sona erdi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap