SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Bayraktutan'a Bakan gibi karşılama

Bayraktutan'a Bakan gibi karşılama

24 Nisan 2015 Cuma - 11:00








CHP Artvin Milletvekili, aynı zamanda Yüksek Disiplin Kurulu (YSK) Başkanı Av. Uğur Bayraktutan önceki gün Artvin'e gelerek seçim çalışmalarına start verdi. CHP Artvin milletvekili adayları Uğur Bayraktutan ve Musa Ulutaş 400’e yakın araçla karşılandı, büyük coşku yaşandı. Arhavi, Hopa, Borçka ve Murgul ilçelerini ziyaret eden Bayraktutan seçim çalışmalarına Artvin Merkez'le devam edecek. Bayraktutan dün Yusufeli ilçesindeydi. İlçede yaşanan baraj sorununu daha önce "tabut eylemi" ile Meclis'e taşıyan Bayraktutan büyük ilgi gördü. Bayraktutan bugün de Şavşat ve Ardanuç ilçelerini ziyaret ederek vatandaşlarla buluşacak.

CHP Artvin birinci sıra adayı olan Uğur Bayraktutan TBMM’de en çok soru önergesi veren, Meclis kürsüsünden ses getiren açıklamalar ve eylemlerde bulunan renkli bir kişilik olarak öne çıktı. Artvin’in maden ve HES konusu başta olmak üzere birçok sorununu Meclis'e taşıdı, süreci takip etti. Geçen 4 yıllık süreçte farkını ortaya koydu ve kendisini kabul ettirdi. Şimdi yeniden aday. Başarılı bir dönem geçiren Bayraktutan bana göre ikinci dönem vekilliği hak ediyor. AK Parti de mevcut vekil İsrafil Kışla ile yeniden seçimlere giriyor. 2011 genel seçimlerinde olduğu gibi Artvin’de sonuç değişmez: CHP 1 ve AK Parti 1 vekil çıkarır.

KARA, ESNAFIN YANINDA

İkinci kez Trabzon Esnaf Sanatkarlar Odaları Birliği (TESOB) başkanlığına seçilen Metin Kara ilçe ziyaretleri yaparak hem ilçe mülki amirleri hem belediye başkanları hem oda başkanları hem de esnafla bir araya geliyor. İlçe ziyaretlerine büyük önem verdiklerini belirten Kara, "Esnafımızın burada yaşadığı sorunları hem kamu hem de yerel yönetimlerle işbirliği yaparak çözme gayretindeyiz. Doğusunda, batısında her esnafımız bizim için önemli bir değerdir. Hepsinin ayaklarına kadar gitmek görevimizdir" dedi.

İlçe ziyaretleri kapsamında Köprübaşı ve Hayrat kaymakamlıklarını ziyaret eden TESOB Başkanı Metin Kara, "Esnaflarımızın en zor koşullarda bile ahilik geleneğine sahip çıkması ve bu mesleği yaşatması son derece önemli. Esnaf var oldukça millet var olur, esnafımız güven ve huzurdaysa halkımız da aynı şekilde huzurlu ve güvenli olacaktır" şeklinde konuştu.


Köprübaşı Kaymakamı Hasan Sadebıyık, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Başkan Kara ve beraberindekilere teşekkür etti. TESOB Başkanı Metin Kara Hayrat ilçesinde de esnaf ziyaretleri yaptıktan sonra İlçe Kaymakamı Tuğba Genç’i makamında ziyaret etti. Başkan Kara, kadınların yaşamın her alanında etkin olması ve görev almasının sevindirici olduğunu belirterek "Sayın kaymakamımıza da bu noktada başarılar diliyorum. Hayrat ilçemizi en güzel şekilde temsil ediyor" dedi. Kaymakam Tuğba Genç de esnafın sorunlarına çözüm noktasında duyarlı olan Kara'ya teşekkür etti.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap