SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Bayburt'ta kar esareti!

Bayburt'ta kar esareti!

19 Ocak 2016 Salı - 11:50




Yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle Bayburt'un Demirözü ilçesi Otlukbeli köyü civarında araçlarıyla mahsur kalan vatandaşlar AFAD ekiplerince kurtarıld





Bayburt'u kar vurdu... Doğu Anadolu ile Karadeniz bölgelerinin önemli geçitlerinden Bayburt-Erzurum karayolu güzergahındaki 2 bin 409 rakımlı Kop Dağı Geçidi'nde akşam saatlerinden itibaren fırtına etkili olmaya başladı. Fırtına ve buzlanmanın ulaşımı etkilemesinin ardından Bayburt Emniyet Müdürlüğü Bölge Trafik ekipleri, ulaşımı kontrollü olarak sağladıkları Bayburt-Erzurum karayolunda ağır tonajlı TIR, kamyon ve çekicilerin geçişine izin vermedi. Yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle Bayburt'un Demirözü ilçesi Otlukbeli köyü civarında vatandaşlar araçlarıyla mahsur kaldı. Vatandaşların yolda mahsur kaldıklarını kriz merkezine bildirmeleri üzerine AFAD ekipleri bölgeye sevk edildi. Uzun uğraşlar ve yol açma çalışmalarının ardından vatandaşlar AFAD Bayburt ekiplerince kurtarıldı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap