SON DAKİKA



Haber > Bayburt > Güvenlik Kameraları Hırsızı Ele Verdi

Güvenlik Kameraları Hırsızı Ele Verdi

09 Ağustos 2018 Perşembe - 15:12








Bayburt şehir merkezi Genç Osman Mahallesi koruk sokakta bulunan İpek Yolu Fırınında sadaka kutusunun çalınması güvenlik kamerasına yansıdı. 

Olayla ilgili açıklama yapan İpek Yolu Fırını sahibi Erdal Bozo, “ Fırın tezgahı üzerinde bulunan sadaka kutusunun olmadığını fark ettik, güvenlik kameralarını izlediğimizde sabaha karşı 04.30 sıralarında fırına giren bir kişinin içerisinde para bulunan sadaka kutusunu çaldığını tespit ettik. Olayı polise haber verdik. Polisin yaptığı incelelmeler sonrası sadaka kutusunu S.D. (17) nin çaldığını tespit etti. Söz konusu şahsın geçen yıl anyı şekilde yine sadaka kutusunu işyerimizden çaldığını tespit etmiştik” dedi. 

Buna benzer suçlara karışan gençlerin hangi gerekçelerle bu ve benzer suçları işlediklerinin iyi araştırılması gerektiğini ifade eden Bozo, “Bu gün bu kadar küçük miktar paraları çalan insanlar ıslah edilmediği ve topluma kazandırılmadığı sürece ileride daha büyük suçları işlemeyeceklerinin garantisi yoktur” şeklinde konuştu. 

Polis tarafında şehir merkezinde yakalanan S.D. İl Emniyet Müdürlüğüne götürdü.

.D. İl Emniyet Müdürlüğüne götürdü.


bayburtmedya.com

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap