SON DAKİKA



Haber > Bayburt > Bayburt'ta uyuşturucu satıcılarının zula yöntemi pes dedirtti

Bayburt'ta uyuşturucu satıcılarının zula yöntemi pes dedirtti

31 Mayıs 2021 Pazartesi - 10:22




Bayburt’ta bir kişinin uyuşturucuyu sakladığı yer akıllara durgunluk verdi. Durumu polis röntgenle ortaya çıkardı.





Bayburt İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yapılan operasyonda bir kişinin anüs bölgesinde 71,65 gram metamfetamin uyuşturucu ele geçirildi. Şüpheli şahıs uyuşturucu veya uyarıcı madde imal ve ticareti suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi. Bayburt İl Emniyet Müdürlüğü tarafından operasyonla ilgili yapılan açıklamada şu bilgilere yer verildi:

“Bayburt İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerimizce uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti ve kullanımı ile ilgili yapılan operasyonlar kapsamında; durumundan şüphelenilen M.E.B. isimli şahsın alınan mahkeme kararı doğrultusunda Bayburt Devlet Hastanesinde röntgen ve tomografisi çektirilmiş, anüs bölgesinde 3 parça halinde olduğu görülen toplam ağırlığı 71,65 gram metamfetamin maddesi ele geçirilmiştir. M.E.B. isimli şahıs sevk edildiği adli makamlarca uyuşturucu veya uyarıcı madde imal ve ticareti suçundan tutuklanarak cezaevine teslim edilmiştir.”

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap