A+ A-
Yorum
10

Bayburt’ta Sahte Alkol Operasyonu, 10 Litre Kaçak İçki Ele Geçirildi

Yayın Tarihi: 26.03.2026 - 17:07
Bayburt’ta düzenlenen operasyonda 10 litre kaçak alkol ele geçirildi. Olayla ilgili 2 şüpheli hakkında adli işlem başlatıldı.
Kaynak:İHA

Kaçak Alkole Geçit Yok

Bayburt’ta sahte alkol kullanımının önlenmesine yönelik yürütülen çalışmalar kapsamında önemli bir operasyon gerçekleştirildi. Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince düzenlenen operasyonda, kaçak alkol ticaretine darbe vuruldu.

10 Litre Kaçak Alkol Ele Geçirildi

Operasyon kapsamında yapılan aramalarda, bir litrelik şişelere doldurulmuş toplam 10 litre kaçak alkol ele geçirildi. Ekipler, ele geçirilen ürünlere el koydu.

2 Şüpheli Hakkında İşlem Yapıldı

Olayla bağlantılı olduğu belirlenen 2 şüpheli hakkında Kaçakçılıkla Mücadele Kanunu kapsamında adli işlem uygulandı.

Mücadele Kararlılıkla Sürüyor

İl Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, halk sağlığını tehdit eden ve haksız kazanca neden olan kaçakçılık faaliyetlerine karşı mücadelenin aralıksız devam edeceğini vurguladı.

Etiketler