SON DAKİKA



Haber > Bayburt > Bayburt'da Gözler Cumhur ittifakında?

Bayburt'da Gözler Cumhur ittifakında?

17 Kasım 2023 Cuma - 12:34




Bayburt'un Gözü Ankara'dan Gelecek Haberlerde





MHP’li Başkan Pekmezci  yeniden aday gösterilecekmiş gibi çalışmaya başlarken AK Parti teşkilatları yeniden Belediyeyi almak için harekete geçti. Gözler Erdoğan ve Bahçeli’nin ‘Nerede nasıl ittifak olacak?” kararına çevrildi

GÖZLER LİDERLERDE..

31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimi’nde Bayburt Belediye Başkan adaylığı için bütün gözler Cumhur ittifakı liderleri Tayyip Erdoğan ve Devlet Bahçeli’nin “Hangi ilde nasıl ittifak olacak?” sorusu üzerinde alacağı karara çevrildi.

AK PARTİ  BELEDİYEYİ  İSTİYOR..

Mevcut Belediye Başkanı  MHP’li Hükmü Pekmezci adaymış gibi seçim çalışmalarına şimdiden  başlarken AK Parti’nin bu kez “Belediye Başkanı bizden olsun” diyerek talepte bulunduğu söyleniyor. 

MEMİŞ -YUMAK-ELÇİ-ERSEN

AK Parti’den 2014 yılında belediye başkanı seçilen Mete Memiş ile  eski il başkanları Fatih Yumak, Yusuf Elçi’nin  yanı sıra Demirözü Belediyesi eski başkanı şuan Tarım İl Müdürü olan Selami Ersen'in adı da seslendiriliyor. 

HABER:BURAK ÇİMŞİT

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap