SON DAKİKA



Haber > Bayburt > Bayburt İl Emniyet Müdürü Bodur, 'Bayburt'ta huzur hakim'

Bayburt İl Emniyet Müdürü Bodur, 'Bayburt'ta huzur hakim'

29 Haziran 2021 Salı - 11:56




Karadeniz Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Asım Kemal Güner, beraberindeki Şirket Danışmanı Ahmet Firidin, Spor Koordinatörü Nihat Erence ve Yazı İşleri Müdürü Furkan Yiğit ile birlikte Bayburt İl Emniyet Müdürü Ayhan Bodur’u makamında ziyaret etti.





İl Emniyet Müdürü Bodur, Bayburt’ta huzuru sağlamak için güçlü bir ekiple çalıştıklarını ifade ederek, Bayburt halkının kendilerine çok yardımcı olduğunu söyledi.

HALKIMIZLA İÇ İÇEYİZ

İl Emniyet Müdürü Bodur, “Öncelikle Bayburt’ta huzuru sağlamak bizim görevimiz. Bayburt halkı bu konuda bize çok yardımcı olduğunu söyleyebilirim, birlikten kuvvet doğuyor ve kentimizde huzuru sağlıyoruz.  Şehrimizin asayişini sağlamak adına vatandaşlarımızla kurduğumuz iyi diyalog devam edecek. Bayburt polisi, çevre illerdeki meslektaşlarıyla ve vatandaşıyla entegre bir biçimde çalışmalarını sürdürüyor” dedi.




MÜSAADE ETMEYİZ

Bayburt’ta uyuşturucunun kullanılmadığını fakat kentin doğudan geçiş güzergahı olduğunun altını çizen İl Emniyet Müdürü Bodur, “Bayburt ilimizi uyuşturucu köprüsü olarak kullanmak isteyenlere açık ve net söyleyebilirim ki asla geçit vermeyeceğiz. Geçtiğimiz günlerde bir uyuşturucu ticareti yapan şahsın anüsünde madde yakaladık. Kentimizi ve ülkemizi zehirlemek için çalışanlara asla ve asla müsaade etmeyeceğiz” diye konuştu.






Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap