SON DAKİKA



Haber > Bayburt > Akaryakıt fiyatları yüksek! Benzin fiyatları bu kez indirim gördü

Akaryakıt fiyatları yüksek! Benzin fiyatları bu kez indirim gördü

21 Mayıs 2022 Cumartesi - 11:52




Akaryakıt fiyatları 24 TL sınırına dayanmışken benzin fiyatları için bu kez indirim haberi geldi. Benzinin litre fiyatı bugün indirildi. Benzin fiyatları indirimle birlikte 23 TL sınırında kaldı.





Dolar kurunun da 16 liraya dayanmasıyla coşan akaryakıt fiyatları bu hafta iki kez zamlanarak 24 TL sınırına dayanmıştı. Benzin fiyatları birer gün arayla iki kez zamlanırken bu kez bir kez indirim geldi. Benzin fiyatı bugünden itibaren geçerli olmak üzere 1 lira 2 kuruş indirildi.

Brent petrol fiyatları ve dolar kuru artışlarıyla takip ediliyor. Akaryakıt fiyatları da bu değişiminden etkilenerek artış gösteriyor. Benzin fiyatları bu hafta iki kez zamlanarak rekora doymadı. Benzin fiyatları bu geceden itibaren 1 lira 2 kuruş indirim gördü. Böylece benzin fiyatları 23 TL sınırına dayanmış oldu.

Akaryakıt fiyatları için gelen indirimle birlikte benzinin litre fiyatı İstanbul'da 22 lira 86 kuruşa, Ankara ve İzmir'de ise benzin fiyatı 22 lira 97 kuruşa düştü.

Akaryakıt fiyatları, Türkiye'nin de dahil olduğu Akdeniz piyasasındaki işlenmiş ürün fiyatlarının ortalaması ile dolar kurundaki değişiklikler baz alınarak rafineriler tarafından hesaplanıyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap