SON DAKİKA



Haber > Bayburt > AK Parti Bayburt adaylarını açıkladı

AK Parti Bayburt adaylarını açıkladı

11 Şubat 2024 Pazar - 10:47




AK Parti Bayburt’un ilçe ve beldelerinde belediye başkan adaylarını açıkladı.





AK Parti Genel Başkan Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Vedat Demiröz’ün katımıyla gerçekleşen aday tanıtım toplantısında Aydıntepe, Demirözü, Arpalı ve Gökçedere Belediye Başkan adayları açıklandı. AK Parti Demirözü’nde Belediye Başkanı Arslan Gürer ile devam etme kararı aldı. Aydıntepe’de eski Belediye Başkanı Ahmet Aktaş’ı aday gösteren AK Parti Arpalı ve Gökçedere’de belde başkanlarını aday gösterdi. Arpalı Belediye Başkanı adayı Nahit Binbir olurken, Gökçedere Belediye Başkan Adayı Mikdat Şeker oldu. 

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Vedat Demiröz, AK  Parti’nin siyaset üstü hizmet partisi olduğunu ifade ederek, “31 Mart 2024 tarihinde yapılacak seçimlerde AK Parti’ye, davamıza sahip çıkalım” dedi.   Bayburt Milletvekili Prof. Dr. Orhan Ateş, Bayburt’un hak ettiği hizmetlere AK Belediyecilik ile kavuşacağını söyledi.  Bayburt’a yapılan hizmetlere değinen, Cumhurbaşkanı’nın Bayburt sevgisinden bahseden Ateş, 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan seçimlerde Bayburt’un 5 belediyesine de talip olduklarını ve kazanmak için her türlü çabayı sarf edeceklerini dile getirdi.  Bayburt Belediye Başkanı Mete Memiş de istişare ile belediyeyi yöneteceklerini söyleyerek, önümüzdeki günlerde projelerini açıklayacağını dile getirdi. 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap