SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Başkanlardan örnek davranış

Başkanlardan örnek davranış

12 Temmuz 2015 Pazar - 15:41




Ordu’nun Kabadüz ilçesinde, Kabadüz Belediyesi ve Ordu Lokantacılar Aşçılar Esnaf ve Sanatkarlar Odası işbirliğiyle ilçedeki tüm lokanta ve fırında ça





Ordu'da örnek hareket... Kabadüz Belediye Başkanı Yener Kaya, Ordu Lokantacılar Aşçılar Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Kaya ile birlikte tüm ilçedeki lokanta ve fırıncı esnafını dolaşarak kıyafet dağıtımını gerçekleştirdi. Kabadüz'ün turizmle ön plana çıktığını anımsatan Belediye Başkanı Kaya, “Ordu Lokantacılar Aşçılar Esnaf ve Sanatkarlar Odası ile birlikte güzel bir projeyi hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Lokanta ve fırında çalışanların sağlığına ve görüntüsüne büyük önem veriyoruz. Esnaf arkadaşlarımız çalıştıkları süre içerisinde kıyafetlerini giyecekler” dedi.

Ordu Lokantacılar Aşçılar Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Kaya ise gerçekleştirdikleri projenin sağlık ve görüntü açısından önemli olduğunu söyledi. Kıyafet dağıtımını Kabadüz Belediyesi ile birlikte ortaklaşa gerçekleştirdiklerini ifade eden Başkan Mehmet Kaya, “Kıyafet dağıtımını il genelinde ilk defa Kabadüz ilçesinde uyguladık. İlçemizde tüm fırın ve lokanta esnafına kıyafet dağıtımını belediye başkanımızla birlikte gerçekleştirdik” şeklinde konuştu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap