SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Başkan’dan özlem cezası

Başkan’dan özlem cezası

08 Mart 2013 Cuma - 09:02




Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi, dört yıllık belediye başkanlığı döneminde toplam 3 bin 700 kişinin nihanı kıyarak ilçe başkanları arasında rekor k





Sezgin Seydioğlu Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi, dört yıllık belediye başkanlığı döneminde toplam 3 bin 700 kişinin nihanı kıyarak ilçe başkanları arasında rekor kırdı. Davet edildiği tüm düğün ve nikahlara gittiğini belirten Başkan Çebi, "Bize davetiye gönderen tüm çiftlerin mutlu günlerinde yanlarında bulunuyoruz. İnsanlar birbirlerini sever ve mutlu yuva kurarlar. Biz de böyle güzel birliktelikleri gördüğümüzde mutlu oluyoruz. Göreve geldiğim ilk günden bugüne kadar 3700 çiftin nikâhını kıydım. İnsanların mutluluklarına şahit olmak beni de mutlu ediyor" dedi. Şahit olduğu çiftlerin aralarındaki anlaşmazlıklarda yanına gelerek sorunlarına çare aradığını ifade eden Başkan Çebi, "Bazen ayrılmak üzere olan çiftler de oluyor. Onlar geldiğinde ise özverili davranarak ayrılmamaları için elimden geleni yapıyorum" dedi. KADINLAR ŞİKÂYETÇİ OLUNCA... Araklı Belediye Başkanı Çebi, "Ayrılmak isteyen çiftler benim yanıma geldiklerinde ilk işim onları belediyemizde bulunan belediye meclisine getirerek ikna etmek oluyor. Bazen ikna etmediklerim de oluyor fakat genelde hepsini ikna ediyorum. Bazı zaman kadınlarımız erkeklerinden şikâyetçi oluyor ve ben de başkan olarak onlara ceza veriyorum. Evlendikten sonra kavga eden çiftleri belli bir süre birbirinden uzaklaştırarak kendilerine özlem cezası veriyoruz" diye konuştu.  
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap