SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Başkan Sağıroğlu dev projeyi anlattı!

Başkan Sağıroğlu dev projeyi anlattı!

03 Nisan 2017 Pazartesi - 11:42




S.S Yomra Balıkçı Kooperatifi Yomra Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu’nu makamında ziyaret ederek, sahil alanında gerçekleştirilecek olan 650 dönümlü





Başkan Sağıroğlu kooperatifin ziyaretinden memnunluk duyduğunu ifade ederek, "Bilindiği üzere birkaç yıldır büyük uğraşlar verdiğimiz 650 dönümlük dolgu projemizde sona yaklaştık. Sondaj çalışmalarımızı başlattık.

Yomra’mız için çok büyük bir proje. Hayati önem taşıyan, yıllardır gerçekleştirmek için uzun uğraşlar verdiğim hayalimdeki projelerimden bir tanesi. Her gün büyüme kat eden ilçemiz için bu projemizi hayata geçirmek istiyoruz.

Bu projede sosyal donatı alanlarının yanı sıra sizler için düşündüğümüz modern balıkçı barınakları var. Sizleri bu projenin içerisinde tutacağız.

Balıkçılık yapan tüm balıkçılarımız bizim için çok önemli. Allah vergisi zenginliğimizin ilçemizde sektör olarak daha da gelişmesini istiyoruz" dedi. S.S Yomra Balıkçı Kooperatifi Başkanı Göktuğ Yıldırım da Başkan Sağıroğlu'na misafirperliğinden ötürü teşekkür etti.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap