SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Başkan Ayyıldız'dan önemli çağrı

Başkan Ayyıldız'dan önemli çağrı

13 Nisan 2017 Perşembe - 13:50




Ortahisar Kent Konseyi Başkanı Dündar Ayyıldız, açıklamalarda bulundu.





Ortahisar Kent Konseyi Başkanı Dündar Ayyıldız, "Uzun yıllardır terör illeti ile büyük sıkıntılar yaşamış olan ülkemiz, özellikle bu dönemde çok önemli bir süreçten geçiyor. Trabzon'un ve ülkemizin gururu İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu'nun sevk ve idaresinde güvenlik güçlerimiz olağanüstü başarılı işlere imza atıyor. 

Terörün belini kıran ve bitirme eşiğine getiren Trabzon'un evladı olan Bakanımız Süleyman Soylu, böylesine hayati bir işle gecesini gündüzüne katarak mücadele verirken, memleketi Trabzon'u da hiçbir zaman unutmadı. Aksine her daim özel ilgi gösterdi.  Her fırsatta şehrimize gelerek hemşerileriyle kucaklaştı.

Sorunları dinledi, yatırımları takip etti. Güzel ülkemizi terörle mücadelede şaha kaldıran, Güneydoğu'daki vatandaşlarımıza da devletin şefkat yüzünü gösteren Trabzon ve millet sevdalısı sayın bakanımıza, 16 Nisan'da şehir olarak destek olma zamanıdır. Geleceğimiz için dönüm noktası olan referandum seçimlerinde Trabzon halkı,  kendi evladına vefasını göstermeli ve zat-ı alilerinin elini çok daha güçlendirmelidir" dedi.

Ayyıldız, "Trabzon,  bütün unsurları ve katmanları ile sayın bakanımızın arkasında durmalı, gücüne güç katmalıdır. İnanıyorum ki, 16 Nisan'da hemşerilerinden ve milletinden büyük destek olacak olan  sayın  bakanımız, bu itici güç ve güvenle terörün yalnızca belini kırmakla kalmayıp kökünü da kazıyacaktır. Geleceğimiz için çok nemli olan halk oylamasında Trabzon halkı, evladına vefasını göstermelidir" diye konuştu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap