SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Bakırcı evinde dinleniyor

Bakırcı evinde dinleniyor

08 Nisan 2013 Pazartesi - 17:46




Rize’de yamaç paraşütü yaparken çay bahçesine düşerek yaralanan Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı’nın tedavisi evinde sürüyor.





Geçtiğimiz hafta yaşanan olayda Rize’nin Dağbaşı Mevkisinden yamaç paraşütü yaparak sahile inmek isteyen Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı, ters rüzgarın kurbanı olarak çay bahçesine düşmüştü. Ağır yaralanan Bakırcı Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tamamlanan tedavisinin ardından Rize merkeze bağlı Yeni Güzelköy’deki evinde dinlenmeye çekildi. Kaburgalarında ve omur iliğinde hafif çatlaklar bulunan Bakırcı’nın tedavisi evinde sürüyor. Evinde gazetecilerin sorularını yanıtlayan Bakırcı, “Bazı çatlaklar var. Doktorların tavsiyesi üzerine hafta sonuna kadar evimde dinleneceğim. Çatlakların verdiği ağrıdan dolayı rahat olamıyorum. Bir süre daha dinlenmem gerekiyor. Doktorlar aksi bir şey söylemez ise bir hafta sonra işimin başında olacağım. Bu kaza herkesin başına gelebilir. Bu kazadan sonra ben ve benim gibi bu tarz sporları yapanlar daha dikkatli olacaktır. O gün rüzgarı daha iyi hesap ederek daha sert bir çıkış yapsaydık bu kaza olmayacaktı. Bu bundan sonra daha tedbirli olmamız için vesile olur. Sağlık açısından bin engel ile karşılaşmazsam bundan sonrada uçmaya devam edeceğim. Eğer sağlığım uçmama engel olursa pervaneli olan paraşütler ile uçacağım” dedi.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap