SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Bahçeli bunun hesabını veremeyecek

Bahçeli bunun hesabını veremeyecek

29 Ağustos 2015 Cumartesi - 17:10




AK Parti Trabzon İl Başkanlığı Ağustos Ayı Danışma Meclisi Toplantısı, Hamamizade İhsan Bey Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi.





Toplantıya AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Trabzon Milletvekili Süleyman Soylu, İl Başkanı Haydar Revi, AK Parti Trabzon milletvekilleri Muhammet Balta, Ayşe Sula Köseoğlu ve Adnan Günnar, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, İl Kadın Kolları Başkanı Bahar Ayvazoğlu, İl Gençlik Kolları Başkanı Halim Yılmaz, ilçe belediye başkanları, AK Parti ilçe başkanları, ilçe gençlik ve kadın kolları başkanları, belediye meclis üyeleri ve çok sayıda teşkilat mensubu katıldı.

Toplantıda bir konuşma yapan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Soylu, “Milletimizin 7 Haziran’daki kararı ne heyecanımızı ne şevkimizi kırdı. Daha çok milletimizle beraber olup bu kutlu yürüyüşü onlara anlatma arzumuzu arttırdı. Genel Başkanımız ve Başbakanımız Türkiye’yi hükümetsiz bırakmamak adına bir iradeyi gerçekleştirdi. Ama maalesef diğer siyasi partilerden olumlu bir yaklaşım alamadık. Yüzlerce defa samimiyetle adımlarımızı attık. Siyasi samimiyet değil siyasi kurnazlığı ortaya koydular. MHP’ye gittik, CHP ile olmadı gelin hükümet kuralım dedik, sizinle hükümet olmaz dediler. Azınlık hükümeti kuralım dedik hayır dediler, seçim kararı alalım dedik hayır dediler. Peki 7 Haziran genel seçimleri akşamı seçim istiyoruz dediniz de ne oldu da 1.5 ayda tavrınız değişti? Kim size talimat verdi?” şeklinde konuştu.

“BAHÇELİ TARİHE BUNUN HESABINI VEREMEYECEKTİR”

Soylu konuşmasına şöyle devam etti:

“Onu istemezsin bunu istemezsin sen ne istiyorsun? Sen ne talep ediyorsun? Yüzde 16 oyu bu millet size oy verirken acaba bu ülkede elinizi hiçbir taşın altına koymayın diye mi verdi? Şunu ifade etmek istiyorum Devlet Bahçeli milletimize ve tarihe bu hesabı veremeyecektir. Hani senin vatan ve millet sevgin? Ne oldu bir devlet adamı niteliğinde kendi Genel Başkan Yardımcısı Sayın Tuğrul Türkeş geçici hükümette yer alabileceğini ifade etti. Peki ne yaptılar? Bunlar işin kolayını bulmuşlar. Senin siyasetin laf yetiştirme siyasetinden başka bir şey değil. Milletimiz bunun cevabını 1 Kasım’da sandıkta verecektir. Türkiye’yi istikrarsızlığa sürüklemek isteyenler umduklarını bulamadılar. Dün hükümet kuruldu ve bu bir AK Parti hükümeti de değildir bunu da ifade etmek istiyorum.”


“TEK BİR TERÖRİST KALANA DEK DEVAM EDECEK”

Büyük bir dikkatle milletin kendilerine ne demek istediğini anlayarak siyasetlerine devam ettiklerini belirten Soylu, “Şunu yapmaya çalışıyorlar. Bizi terörle terbiye etmeye ve bezdirmeye çalışıyorlar. Birileri de silahlar sussun diye devletle terör örgütünü eşitlemeye çalışıyor. Demokrasimizi PKK’ya endekslemeye çalışıyorlar. Huzurumuzu, kardeşliğimizi PKK’ya endekslemeye çalışıyorlar ve bizi tehdit ediyorlar. Buradan tüm Türkiye’ye sesleniyorum bizi tehdit ederek bir sonuca varamazsınız, tek bir terörist kalıncaya kadar sizi temizlemeye yemin ettik. Silahları gömecekler ve Türkiye’de tek bir terörist bırakmayacaklar. Bu millet sizin hangi ihanet içerisinde olduğunuzu biliyor” diye konuştu.

PARALELİN KANALINDA SENİN ADAMININ NE İŞİ VAR?”

MHP Genel Başkanı Bahçeli’ye yönelik eleştirilerine devam eden Soylu, “Milliyetçiliğinden bahseden Devlet Bahçeli’ye buradan sesleniyorum. Sabahtan akşama kadar terör örgütünün bir şekilde propagandasını yapan ve devletle PKK’yı eşitlemeye çalışan paralel yapının televizyonlarında her gün 5 tane, 10 tane senin adamının ne işi var, bunu bize izah edeceksiniz. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu, ne yapmaya çalışıyorsunuz. Kimse Türkiye Cumhuriyeti'nin gücünden endişe etmesin, bu milletimiz böyle siyaset cambazlarını çok gördü. Türkiye yarınlarına emine adımlar atıyor. AK Parti 13 yılda ayakları sağlam bir sistem oluşturdu ve bu sistemde yapılan hizmetler Allah’ın izniyle devam edecektir” dedi.

 


 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap