SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Bahçecik’te devleti soydular

Bahçecik’te devleti soydular

31 Mart 2016 Perşembe - 14:45




TOKİ tarafından yaptırılan ve milyonlarca lira harcanan iş merkezinin durumunu gören vatandaşlar, “Devlet göz göre göre soyulmuş ama kimsenin sesi çık





 Trabzon’un Bahçecik Mahallesi’nde milyonlarca lira harcanarak yaptırılan TOKİ konutlarının hali, görenleri hayrete düşürdü. Kamulaştırılıp yapılan binaların önündeki iş merkezi, adeta çürümeye terk edildi.

ÇÜRÜYOR

Trabzon’un Bahçecik Mahallesi’nde milyonlarca lira harcanarak yapımı tamamlanan ve hizmete açılan TOKİ binalarının önündeki iş merkezi görenleri hayrete düşürdü. Yıllarca kiracılarını bekleyen ancak yüksek bedeller istendiği için satılığa çıkarılan iş merkezinin içi adeta çürümeye terk edilmiş durumda.

ÇOK ÜZÜLÜYORUZ


Uzun zamandır boş kaldığı için tavanları çökmeye başlayan iş merkezindeki dükkan sahipleri, “Elimizden geldiğince buralarda durmaya çalıştık. Şu an koca iş merkezinde sadece bir dükkan açık ve burayı ayakta tutuyor. Milyonlarca lira harcanarak yapılan bu binanın böyle atıl durumda kalması bizleri de derinden üzüyor” dedi.

KİMSE BEĞENMİYOR

 Binanın yapısından dolayı birçok firmanın buraları kiralamaktan kaçındığını belirten mülk sahipleri, “Otopark var ancak sadece küçük arabalar için. Çünkü yüksekliği 1.5 metre. Kim gelip baksa binanın içler acısı durumunu gördüğü için vazgeçiyor. Sigorta panelleri açıkta duruyor. Burada devlet adeta soyulmuştur” ifadelerini kullandılar.

Kemal BEKTAŞ

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap