SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Baba olmaya 15 kala boğuldu

Baba olmaya 15 kala boğuldu

01 Ocak 2013 Salı - 15:04




Ordu’da yüzmeyi öğrenmek için gittiği havuzda boğulma tehlikesi geçiren ve hastanede tedavisine devam edilen genç hayatını kaybetti.





Olay, 28 Aralık Cuma akşamı Ordu Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Olimpik Yüzme Havuz'unda meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Ordu Adliyesi’nde mübaşir olarak görev yapan Mehmet Ataoğlu (28), arkadaşlarıyla birlikte yüzmeyi öğrenmek için Ordu Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Olimpik Yüzme Havuzu’nda 8 saatlik kursa başladı. Ataoğlu, kursun son dersi de bittikten sonra antrenörüne “Ben 5 dakika daha yüzmek istiyorum” dedi. O esnada havuzdan kursiyerler yavaş yavaş çıkarken, Ataoğlu yüzmeye devam etti ve 25-30 metre yüzdükten sonra yanında bir başka kursiyerde varken bir tepki göstermeden batmaya başladı. Daha sonra havuzun dibinde görülen Ataoğlu, antrenör ve can kurtaranlar tarafından havuzdan çıkartıldı. Güvenlik kamerası kayıtları incelendikten sonra yaklaşık 3,5 dakika suda kaldığı öğrenilen Ataoğlu, tedavi gördüğü hastanede yaşam mücadelesini kaybetti. BABA OLMASINA 15 GÜN KALMIŞTI Ataoğlu, 2 yıl önce Yasemin Ataoğlu ile hayatını birleştirirken, Yasemin Ataoğlu’nun doğumuna ise 15 gün kaldığı öğrenildi. Ataoğlu’nun cansız bedeni otopsi için Trabzon Adli Tıp Kurumu’na gönderilirken, cenazesi ise Ordu’nun Kumru ilçesi Yeniçokdeğirmen köyündeki aile kabristanlığında defnedilecek. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap