SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Ayşenur hanım bizi de görün

Ayşenur hanım bizi de görün

04 Aralık 2014 Perşembe - 11:34




Ekonomik açıdan zor durumda olan Korkmaz çifti, ev de kiralayamayınca ilginç bir çözüm yolunu seçti, Ardeşen Sanayi Sitesi'nde arızalı bir midibüsün i





Kimsesi olmadığı için yetiştirme yurdunda büyüyen ve yıllardır bir otobüs firmasında muavin olarak çalışan Yaşar Korkmaz, 2 ay evvel Batum'un otobüs terminalinde çalışan Lali Bakzade ile tanışıp evlendi. Ekonomik açıdan zor durumda olan Korkmaz çifti, ev de kiralayamayınca ilginç bir çözüm yolunu seçti, Ardeşen Sanayi Sitesi'nde arızalı bir midibüsün içinde kalmaya başladı. Midibüste yaşayan yeni evli çift, Aile Bakanı Ayşenur İslam’dan yardım istedi. Eşiyle birbirlerini sevdiklerini anlatan Yaşar Korkmaz, “Evimiz yurdumuz yok. Otobüste soğukta kalıyoruz. Ev kiralamak istedim ama şu anda gelirim yetersiz. Aile bakanımız yardımcı olursa yuva kurmak istiyoruz. Bize destek olursa mutlu oluruz” dedi. Lali Bakzade ise, Yaşar'ı sevdiğim için bu zorluklara katlanıyorum” diye konuştu.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap