SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Ayıp ettin komşu!

Ayıp ettin komşu!

27 Haziran 2017 Salı - 10:08




Türk şoförlere gürcü zulmü.





Bayram tatili için Türkiye’ye gelmek isteyen tır şoförleri Gürcistan’da alıkonuldu. Sürücüler 10 günlük esaretten Türk yetkililerin devreye girmeleri üzerine kurtulabildi.

GARAJA ÇEKTİLER

Gürcistan ile Türkiye arasındaki nakliye sorunu bir türlü çözülemiyor. Türkiye’den yükledikleri ürünleri Kafkasya’ya taşıyan Türk şoförler dönüş yolunda büyük bir şok yaşadılar. Bayram tatili için bir an önce ülkelerine gelmek isteyen şoförlerin tırları Gürcü polisler tarafından alıkonularak Khashuri'de tır garajına çekildi.

SÜREKLİ SORUN

Batum Türk konsolosluğundan yardım isteyen sürücüler yetkililerin ilgilenmemesi üzerine Tbilisi konsolosluğunu arayarak yetkilileri olay yerine çağırdılar. Tbilisi konsolosluğundan gelen Türk yetkililer Gürcü polisiyle yaptıkları görüşme sonucu şoförlerin bırakılmasını sağladılar. Ancak aynı sorunun sürekli yaşandığı belirlendi.


 BİR AN ÖNCE ÇÖZÜLSÜN

Yaşanan duruma isyan eden tır şoförleri, “Her gidişimizde mahsur kalıyoruz. Sarp Sınır Kapısı’ndan geçtikten sonra sorunlar ardı ardına gelmeye başlıyor. Yetkililerden doğru düzgün bir çözüm bulmadık. Buradaki yetkililer de bize ‘İçişleri Bakanlığınızla görüşün’ diyorlar. Konsolosluk bu sorunu bir an önce çözmelidir” ifadelerini kullandılar. 

Haber: Kemal BEKTAŞ

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap