SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Avukat Cora Şalpazarı İlçe Teşkilatını ziyaret ett

Avukat Cora Şalpazarı İlçe Teşkilatını ziyaret ett

18 Şubat 2015 Çarşamba - 15:57




Avukat Cora Şalpazarı ilçe teşkilatını ziyaret etti. AK Parti Trabzon milletvekili aday adayı avukat Salih Cora: “Bu makamların hepsi gelip geçicidir”





AK Parti Trabzon Milletvekili aday adayı Avukat Salih Cora, Şalpazarı ilçe teşkilatını ziyaret ederek, destek istedi.
Ziyarette, AK Parti Şalpazarı İlçe Başkanı Murat Topkara, Milletvekili aday adayı Salih Cora’nın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, çıkmış olduğu bu kutlu yolda kendisine başarılar diledi.
25. dönem Milletvekili aday adayı Salih Cora, partililere hitaben yaptığı konuşmada: “Değerli hemşerilerim ben Şalpazarı’na uzak birisi değilim. Daha önce 2004-2009 yılları arasında Şalpazarı’nda ilçe koordinatörlüğü görevinde bulunmuştum. Hakikaten Şalpazarı ile aramızda ayrı bir hukuk, ayrı bir diyalog, ayır bir sevgi, ayrı bir gönül bağı oluştu. Biz Şalpazarı ile hep gönül dilini, samimiyet dilini konuştuk. Şalpazarı’nın her sorununa duyarlı olmaya çalıştık. Onun için burada bulunmayı çok özel ve anlamlı buluyorum. 2011 yılındaki yapılan genel seçimlerinde AK Parti’den 6. Sıra milletvekili adayı idim ve Şalpazarı’ndan olağan üstü bir ilgi ve destek gördüm. Gerçekten Şalpazarı’nda bize karşı ciddi bir teveccüh oluştu. 2011’den almış olduğum heyecanı yine bu dönemde sizlerden aynı heyecanı aynı desteği göreceğimden hiçbir şüphem yoktur. Bu manada sizlerde destek istiyorum” dedi.
“BÜYÜK PROJELER PEŞİNDE KOŞACAĞIZ”
Siyaset bir hizmet aracıdır diyen Milletvekili aday adayı Salih Cora, “Bu makamların hepsi gelip geçicidir. Bizim için asıl olan, o makamlara geldiğimizde, o makamların sıcaklığını ebedi olduğunu düşünmeyerek, verdiğimiz sözleri unutmadan, sözlerimizin arkasında tim dik durarak bir siyaset yapmaktır. Ben siyasetten bunu anlıyorum, böyle yorumluyorum. Bu şekilde siyaset yapacağımın sözünü veriyorum. Bizim yöremiz her zaman ikinci planda kaldı. Önceki dönemlerde birçok hizmetler, birçok projeler yapılmış olabilir. Yine yapılıyordur ama biz bu bölgeyi inşallah ayağa kaldıracak, şahlandıracak, en önde koşturacak büyük hizmetler, büyük projeler peşinde koşacağız. Bu konuda kendimize güveniyoruz. Biz meselelerin takibinde namlıdan çıkan kurşun kadar hızlı olacağız. Yayından fırlayan ok gibi kararlı olacağız. Biz olaylara bu şekilde, bu anlayışla bakıyoruz. Bu yörenin bir temsilcisi, bu yörenin bir sesi olmak istiyorum. Büyükliman Bölgesi olarak bu dönem daha fazla kenetlenmemiz gerekiyor. İnşallah bu dönemde bu bölgeden bir milletvekili meclise gönderelim. Ben tekrar bütün aday adaylarımıza başarılar diliyorum” diye konuştu
Milletvekili aday adayı Salih Cora daha sonra ilçede esnafları ziyaret ederek hem sorunlarını hem de destek istedi. Milletvekili aday adayı Cora, Şalpazarı ziyaretinden oldukça mutlu olarak döndü. Cora’nın Şalpazarı ziyaretine İl Yönetim Kurulu üyesi Metin Günay, AK Parti il eski yöneticilerinden Dündar Ayyıldız, Kemal Üçüncü, Büyükşehir Meclis üyesi Fatih Yılmaz katıldı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap