SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Avrasya'dan örnek davranış

Avrasya'dan örnek davranış

19 Ocak 2015 Pazartesi - 17:22




Avrasya Üniversitesi Yardımlaşma Kulübü düzenlediği yardım kampanyası ile topladığı kitap, kırtasiye ve giysileri köy okullarındaki öğrencilere dağıtt





Avrasya Üniversitesi Öğretim Görevlileri Serhat Gün, Umay Meriç Ocak ve Arif Aksoy’unda katıldığı  programda Kulüp Yöneticileri, merkeze bağlı Gürbulak Mahallesi'nde Gürbulak İlkokulu ve Gürbulak Ortaokulu'ndaki öğrencilerle buluştu. Avrasya Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Tıbbi laboratuar Teknikleri Bölüm Başkanı Öğretim Görevlisi Serhat Gün, konu ile ilgili yaptığı açıklamada, "Kulübün ilk faaliyeti olduğuna değinerek, bu tür organizasyonlar hem üniversitemiz hem de bölgemiz için çok önemli. Özellikle Kış mevsiminde sahilden uzak olan köylerimiz ve mahallelerimizde eğitim çok zordur. Bir de kar yağmışsa silgi almak için bile uzun süre yürümek gerekebilir. Bunu düşünerek ilk olarak bir çok öğrencimiz buradaki kardeşlerimizin  temel kırtasiye ihtiyaçlarını giderdi. Bunun dışında hem mağazalardan giysiler ayakkabılar satın alıp kampanyaya katılanlar oldu hem de evde ailesinde kullanılmayan giysileri buraya getiren arkadaşlarımız oldu. Kısacası bu faaliyetten hem buradaki küçük öğrencilerimiz yararlandı hem de manevi olarak üniversiteli öğrencilerimiz yararlandı. Bundan sonrada eminim bu tür faaliyetler hızla artacaktır. Avrasya Üniversitesi öğretim görevlileri olarak da bu tür faaliyetlerin içinde olacağız" dedi. Programın sonunda öğrenciler üniversiteli öğrencilerle fotoğraf çektirdiler.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap