SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Avrasya'dan harika tatbikat

Avrasya'dan harika tatbikat

17 Kasım 2014 Pazartesi - 15:47




Avrasya Üniversitesi Acil Durum ve Afet Yönetimi Bölümü ikinci sınıf öğrencileri, Trabzon itfaiyesinde uygulamalı eğitim gerçekleştirerek tecrübe sah





Avrasya Üniversitesi Acil Durum ve Afet Yönetimi Bölümü ikinci sınıf öğrencileri bölüm başkanları Öğretim Görevlisi Seda Bağbancı ile Trabzon İtfaiyesinde uygulama tatbikatına katıldılar. Öğrenciler İtfaiye aracı ile 42 metre yüksekliğe çıkarak hem korkularını yendiler hem de aracın nasıl kullanıldığını nerelerde kullanıldığını yerinde öğrendiler. İtfaiye Amiri Celal Bilgin, Avrasya Üniversitesi’ne uygulamalı eğitime verdiği destekten dolayı teşekkür ettiğini belirterek, “Artık teknoloji çok gelişti ve Trabzon olarak itfaiye alanında bu teknolojiden en iyi yararlanan şehirlerin başında geliyoruz. Bu araçlarda güvenlik yüzde yüz sağlanıyor” dedi. Öğrenciler uygulama eğitiminin sonunda itfaiyecilerle fotoğraf çektirdiler.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap