SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Avrasya'dan anlamlı ziyaret

Avrasya'dan anlamlı ziyaret

27 Mayıs 2013 Pazartesi - 12:23




Avrasya Üniversitesi öğrencileri, Trabzon Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’ni ziyaret ederek yaşlılarla sohbet ettiler.





Öğretim Görevlileri Emine Gözel, Meral Beldüz ve Segah Yeşilyurt ile Trabzon Huzurevi’ni ziyaret eden Avrasya Üniversitesi öğrencileri ilk başta yaşlılara getirdikleri yiyeceklerden ikram ettiler ardından oturup onlarla sohbet ederek vakit geçirdiler. Ziyarete katılan öğrenciler, Huzurevi ziyaretinin kendilerine çok şey öğrettiğini dile getirdiler ve ziyareti düzenleyen öğretmenlerine teşekkür ettiler. Ziyareti organize eden Avrasya Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Öğretim Görevlileri Emine Gözel, Meral Beldüz ve Segah Yeşilyurt Huzurevi Müdürü Muhammet Durmuş’u makamında ziyaret ederek Durmuş’a çiçek verdiler. Burada ziyaretle ilgili bilgi veren Öğretim Görevlisi Emine Gözel, “Öğrencilerimizle belirli aralıklarla buraya gelerek burada kalan yaşlılarımızı ziyaret etmeliyiz. Onlara yalnız olmadıklarını hissettirmeliyiz. Bu yoğun final döneminde ziyaretimize katılarak huzurevi sakinlerimizin yanında olan öğrencilerimize de teşekkür ediyorum” dedi. Ziyaret programının sonunda öğretmenler öğrenciler ve yaşlılar hep beraber fotoğraf çektirdiler.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap