SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Avrasya desteklenmel

Avrasya desteklenmel

17 Haziran 2013 Pazartesi - 09:24




Aydın, beraberindeki parti yöneticileri ile Avrasya Üniversitesi’ni ziyaret ederek Mütevelli Heyeti Başkanı Ömer Yıldız ile makamında görüştü.





Fatih İSAK Milliyetçi Hareket Partisi Trabzon Milletvekili Koray Aydın, beraberindeki parti yöneticileri ile Avrasya Üniversitesi’ni ziyaret ederek Mütevelli Heyeti Başkanı Ömer Yıldız ile makamında görüştü. Aydın, burada yaptığı konuşmada, Trabzon’un eğitim kenti olma yolunda attığı adımlardan en önemlisinin Avrasya Üniversitesi’nin kurulması olduğuna işaret ederek, "Kütahya, Eskişehir, Kayseri gibi şehirlerdeki üniversiteleri gezdim, inanamadım. Bu şehirlerde eğitime büyük yatırımlar yapılmış" dedi. Aydın, sözlerine şöyle devam etti: "O illerde olduğu gibi bölgemize hizmet veren Avrasya Üniversitesi de desteklenmeli ve layık olduğu yere gelmelidir." Avrasya Üniversitesi Mütevelli Heyeti üyeleri Av. İbrahim Keskin ve Nihat Adıgüzel’in de hazır bulunduğu ziyarette Başkan Yıldız, Avrasya Üniversitesi’nin çok kısa sürede tahmin ettikleri hedefin üzerine çıktığını söyleyerek, sadece bölgeden değil Türkiye’nin her tarafından öğrencilerin Avrasya Üniversitesi’ni tercih ettiğini belirtti. Yıldız, "Özellikle doğu bölgelerinden öğrencilerin bizi tercih ettiğini görüyoruz. Öğrencilerimizin talepleri doğrultusunda açtığımız yeni bölümlere büyük ilgi var. Bu üniversite bizim değil herkesindir, Trabzon’undur" dedi. Yıldız, eski bakan, Trabzon milletvekili Koray Aydın ve beraberindekilere ziyaretlerinden ötürü teşekkür etti.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap