SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Artvinli projeleri takip edecek

Artvinli projeleri takip edecek

24 Mart 2013 Pazar - 09:18




Artvin Valiliği, Türkiye’de bir ilk olarak nitelendirilen, kamu yatırımlarını tek veri tabanında toplayan projeye imza attı.





Tolga Gül Artvin Valiliği tüm kamu yatırımlarını tek veri tabanında toplayan bir inovasyon projesine imza attı. Artvin Valisi Necmettin Kalkan tarafından tasarlanan projenin yazılım ve kodlama işlemleri ise Valilik Bilgi İşlem Müdürlüğü tarafından yapıldı. İNTERNET ÜZERİNDEN HARİTA TABANLI PROJE TAKİBİ Valiliğe ait internet sitesi üzerinden ilin hangi noktasında hangi projenin uygulamaya konulduğunu gösteren yazılım Google Earth ve Google Maps veri tabanı üzerine entegre edilmiş durumda. Yazılım gerek görsel gerekse fonksiyonel açıdan son derece başarılı. "Harita Tabanlı Proje Takip Sistemi" ismi verilen program tüm vatandaşlara açık olarak hizmet veriyor. Dileyen herkes http://www.artvin.gov.tr/gmaps/projeler.php adresine girerek Artvin il merkezinde ve ilçelerinde arazi üzerinde yatırımların yerini online olarak görebiliyor. Türkiye’de bir ilk olarak da nitelendirilen proje takip sistemi sayesinde ülkemizde en fazla tartışılan konuların başında gelen projelerin şeffaf bir şekilde takip edilmemesi durumunun da önüne geçilmiş oldu. Proje takip sistemi sayesinde www.artvin.gov.tr adresine giren herkes Harita Tabanlı Proje Takip Sistemi’ni tıkladıkları anda karşılarına çıkan harita üzerinden Artvin Merkez ve ilçelerindeki tüm projeleri detaylı bir şekilde inceleme fırsatı bulabiliyorlar.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap