SON DAKİKA



Haber > Artvin > Var gücümüzle çalışmaktayız!

Var gücümüzle çalışmaktayız!

11 Ocak 2018 Perşembe - 13:13




Mülki idare amirleriyle buluşan Artvin Valisi Ömer Doğanay, “Biz idareciler, görev yaptığı yere faydalı olabilmek için var gücüyle çalışan insanlarız”





Artvin Valisi Ömer Doğanay, mülki idare amirleriyle bir araya geldi. Vali Doğanay, Artvin’in idaresinde devlet adına fedakârca görev yapan meslektaşları ile bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Mülki idare amirlerinin ülkenin farklı yerlerinde vatana ve millete hizmet için görev yaptığını ifade ederek, “Kamu hizmetlerinin kalitesi idarecilerin gayretine ve başarısına bağlıdır.Mülki idare amiri olmak bir hak olduğu gibi belirli sorumlukları da beraberinde getirmektedir.Biz idareciler, görev yaptığı yere faydalı olabilmek için var gücüyle çalışan insanlarız.Dolayısıyla, yürüttüğümüz çalışmalarda temel hedefimiz insan olmalı. Bizler, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da gayret ve şevkle çalışmalarımıza ve hizmetlerimize devam edeceğiz" diye konuştu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap