SON DAKİKA



Haber > Artvin > Sema Yılmaz: "Gazze'deki hastane saldırısı, insanlığın öldüğü an"

Sema Yılmaz: "Gazze'deki hastane saldırısı, insanlığın öldüğü an"

18 Ekim 2023 Çarşamba - 10:33




İsrail savaş uçaklarının Gazze Şeridi'nde masum sivillerin sığındığı Al Ahli Arab Hastanesi'ni hedef alarak gerçekleştirdiği menfur saldırı, tüm dünyada şok etkisi yarattı. Saldırıda en az 500 ile 1000 arasında savunmasız insan hayatını kaybetti. Gelecek Partisi Artvin İl Başkanı Sema Yılmaz, bu elim hadise karşısında derin üzüntülerini ifade ederken, yaşananları insanlık adına bir kara leke olarak nitelendirdi.





Sema Yılmaz, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, "Bugün Gazze'de yaşananlar, tüm dünya için utanç verici bir olaydır. Hastaneler, savaşın bile dokunamayacağı kutsal yerler olmalıdır. Ancak bugün, masumların sığınağı bir hastane, acımasızca hedef alındı. Bu saldırıyı gerçekleştirenler, sadece masum insanları değil, aynı zamanda insanlığın vicdanını da hedef almışlardır," dedi.

Yılmaz, sözlerine şöyle devam etti: "Karşımızda, gözlerini kan bürümüş bir saldırganlık var. Bu, sivil insanlara yapılan bir saldırıdır, insanlık onuruna yapılan bir saldırıdır. Dünya, bu vahşete karşı sessiz kalamaz."

"Gelecek Partisi olarak, masum sivillerin hayatına kasteden bu vahşeti şiddetle kınıyoruz ve lanetliyoruz," diyen Yılmaz, sözlerini şöyle tamamladı: "Uluslararası toplumun, bu çirkin saldırıları durdurmak için bir araya gelmesinin zamanı çoktan geldi. İnsanlık adına, sessiz kalmayacağız; adalet, barış ve insan hakları için mücadele etmeye devam edeceğiz."
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap