SON DAKİKA



Haber > Artvin > Saadet Partisi’nin Artvin Adayları Belli Oldu

Saadet Partisi’nin Artvin Adayları Belli Oldu

30 Ocak 2024 Salı - 11:56




Saadet Partisi, Artvin ve ilçelerinde belediye başkan adaylarını açıkladı. Saadet Partisi Artvin belediye başkan adayı Gültekin Soydan oldu.





31 Mart Pazar günü Yerel Seçimleri yaklaşırken siyasi partiler belediye başkan adaylarını açıklamaya devam ediyor. Saadet Partisi Artvin ve ilçelerinde belediye başkan adaylarını açıkladı. Saadet Partisi’nin Artvin belediye başkan adayı Gültekin Soydan oldu.



Saadet Partisi Artvin Belediye Başkan Adayı Gültekin Soydan milli görüşte hizmet anlayışında garson belediyeciliğin yattığını belirterek “1994 yılında elliye yakın belediye başkanlıkları milli görüşün hizmetine geçmişti. Şimdi ise aynı heyecanla yola çıkmış bulunuyoruz” dedi.




1994 yılında belediye başkanlarına cepsiz ceket giydirdiklerini belirten Soydan, “1994 yılında her hafta bir kahvehanede ilçe başkan ve yardımcıları, belediye başkanları ve birim müdürleri ile halka hesap verirdik. O mahallelerin sorunlarını ortak akılla ve diyalog ile çözerdik. Belediye binalarının önüne “Rüşvet Alanda Verende Melündür”  sözünü astık. Bu söz çok etkili ve faydalı oldu” ifadelerini kullandı.

Vatandaşların belediyelerden 4 isteği olduğunu belirten Soydan, “Vatandaşlar belediyelerden mutfağından akan suyun temiz olmasını, mutfağında biriken çöplerin dışarıda birikmeden alınmasını, sokağa çıktığı zaman ayağının çamura değmemesini ve belediye binasına girdiğinde güler yüzle karşılanmayı ister. Belediyeler halkın verdiği emanettir. O kurumda partizanlık yapılmaz garson gibi halka hizmet için çalışacağız” şeklinde konuştu.




Saadet Partisi’nin Artvin ve ilçelerinde belediye başkan adayları şu şekilde;

Artvin: Gültekin Soydan
Yusufeli: Mustafa Aksoy
Borçka: Mevlüt Balcı



Murgul: Erdem Özbaş
Hopa: Daim Yılmaz
Şavşat: Zeki Bilgin
Kemalpaşa: Dolunay Kibar
Ardanuç: Şahin Alaçam



Arhavi: Mustafa Ergüney
Beğendim
1
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap