SON DAKİKA



Haber > Artvin > Öğrencilere hijyen eğitimi!

Öğrencilere hijyen eğitimi!

10 Aralık 2017 Pazar - 13:25




Yusufeli Çok Programlı Anadolu Lisesi ve Yusufeli Anadolu İmam Hatip Lisesi Ortaokulu pansiyonunda kalan öğrencilere Kişisel “hijyen eğitimi” verildi.





Yusufeli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde özel büro görevlisi olarak görev yapan proje koordinatörü Esma Gülcan Ceylan tarafından Yusufeli Çok Programlı Anadolu Lisesi ve Yusufeli Anadolu İmam Hatip Lisesi/Ortaokulu pansiyonunda kalan öğrencilere Halitpaşa İlkokulu konferans salonunda kişisel hijyen eğitimi verildi.

Proje koordinatörü Esma Gülcan Ceylan, eğitimde, “İnsanın yaşamını sürdürebilmesi için öncelikli olarak fiziksel gereksinimlerinin karşılanması gerekmektedir. Kişisel hijyen bu gereksinimlerin en önemlilerinden biridir. Kişisel hijyenin amacı, hastalık yapıcı mikroorganizmaların vücuda bulaşmasını ve çevreye yayılmasını önemektir. Bu eğitimle öğrencilerin kişisel hijyenin önemini kavramlarını amaçladık” ifadelerine yer verdi. Eğitim yapılan sunumun ardından sona erdi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap