SON DAKİKA



Haber > Artvin > Mehmetçik’e tam destek!

Mehmetçik’e tam destek!

16 Şubat 2018 Cuma - 11:52




Hopa Belediye Başkanı Nedim Cihan, Afrin’de başlatılan Zeytin Dalı Harekatı’na destek vererek kampanya başlattıklarını açıkladı.





Hopa Belediye Başkanı Nedim Cihan, belediye başkanlığı makamında basın toplantısı düzenleyerek Türk Silahlı Kuvvetleri Mehmetçik Vakfına vermiş oldukları maddi yardımı basın açıklamasıyla duyurarak bir destek kampanyası düzenledi. Başkan Cihan, “Türk Silahlı Kuvvetlerinin ülkemizin bekası ve sınır güvenliği için Suriye’nin Afrin kentine, terör örgütlerine karşı yaptığı ‘Zeytin Dalı’ operasyonunun da Hopa Belediyesi olarak Mehmetçiğimizin yanındayız. Hopa Belediye Başkanlığı ve çalışanları olarak Mehmetçiğimize destek amaçlı maaşlarımıza istinaden bağış kampanyası düzenledik. Operasyonların başladığı anlardan itibaren, evlatlarımızın hayatları için ellerimiz yüreklerimizde izliyoruz. Bizim devletimiz istila için değil, o topraklarda gerçekten adaletin sağlanması için bu operasyon yapılıyor. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın da dediği gibi Türk Silahlı Kuvvetlerinin bu konudaki kararlılığımız ortadadır. Geri adım atmak yok. Türkiye’nin hiç kimsenin bir karış toprağında gözü yoktur” ifadelerini kullandı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap