SON DAKİKA



Haber > Artvin > KazandIrmaya devam edeceğiz!

KazandIrmaya devam edeceğiz!

01 Şubat 2018 Perşembe - 12:50




Yusufeli’nde yapılan ve yapımı devam eden projelerle ilgili konuşan Belediye Başkanı Eyüp Aytekin, “Yusufeli'ne kazandırmaya devam edeceğiz” dedi





Yusufeli Belediye Başkanı Eyüp Aytekin, AK Parti ilçe Başkanı Abdülbaki Kayacan ve teşkilatı, STK temsilcileri Yusufeli Belediyesi tarafından organize edilen gezi programında bir araya geldi. İlçe merkezi ve mahallelerinde Yusufeli Belediyesi’nin çalışmalarının tanıtıldığı gezi programında ilk olarak sanayi sitesi gezisi yapıldı. Ardından ilçede yapımı devam eden projeler gezildi.

ÇOK YOL ALDIK

Ziyarette Başkan Aytekin, “ Belediye olarak göreve geldiğimiz ilk günden beri ilçede yaşayan vatandaşlarımız yaşam kalitesini artırmak gayretinde olduk. Yaptığımız her hizmette Yusufeli’ni bir adım daha ileri götürmeyi ve ilçe olarak geçtiğimiz süreçte mağduriyeti en aza indirmenin amaçladık. Bugün Yusufeli olarakta yeni yerleşim yeri olarakta sizlerin desteğiyle çok yol aldık, almaya da devam edeceğiz. Yusufeli'ne kazandırmaya devam edeceğiz” dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap