SON DAKİKA



Haber > Artvin > Kapıdaki rezalet devam ediyor!

Kapıdaki rezalet devam ediyor!

12 Aralık 2017 Salı - 08:29




Türkiye’den Gürcistan’a iş veya eğlenmek için gitmek üzere yola çıkan vatandaşları Sarp Sınır Kapısı’nda bekleyen hayat kadınlarının tuzağa çektikleri





DAVET EDİYORLAR

■ Türkiye’den iş veya eğlence amaçlı Gürcistan’ın Batum kentine gitmek isteyen vatandaşları Sarp Sınır Kapısı’nda kötü bir sürprizin beklediği ortaya çıktı. Yerli veya yabancı turistleri kapıda karşılayan hayat kadınları Batum’a kadar gitmek istediklerini belirterek onların özel araçlarına biniyorlar. Daha sonra da yemek davetinde bulunuyorlar.

POLİS GELİYOR

■ Araçlarına binen kadınların yemek davetini kırmayan vatandaşlar istenilen eğlence mekanlarına giderek sipariş veriyorlar. Daha sonra gelen hesap karşısında büyük şok yaşayan vatandaşlar hemen duruma itiraz ederek para ödemekten kaçınıyorlar. Ancak mekan sahipleri durumu polise bildirerek şahıslar hakkında şikayetçi oluyor.

VATANDAŞI UYARDILAR


■ İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri de vatandaşlara ‘hesabı öderseniz işlem yapmayız, aksi takdirde sizleri gözaltına almak zorundayız’ ifadeleriyle hesap ödemeye mecbur bırakıyorlar. Bu duruma tepki gösteren vatandaşlar ise, “Burada polis ve hayat kadınları ortak çalışıyor” diyerek Batum’a gitmek isteyen vatandaşları uyardılar.

Mustafa Bayrak

 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap