SON DAKİKA



Haber > Artvin > Kapıda çalışmalar aralıksız sürüyor!

Kapıda çalışmalar aralıksız sürüyor!

26 Ocak 2018 Cuma - 12:03




Batum Başkonsolosu Makbule Koçak, Türkiye ile Gürcistan’ı birbirine bağlayan Sarp Kapısının modarnizasyon çalışmalarının aralıksız devam ettiğini söyl





Türkiye'nin Batum Başkonsolosu Makbule Koçak, Artvin Valisi Ömer Doğanay'ı ziyaret etti. Koçak, Gürcistan'da Türkiye'nin Batum Başkonsolosu olarak göreve başlaması dolayısıyla sınır il Artvin'de, Vali Doğanay'ı ziyaret ederek, görüş alışverişinde bulundu. Ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getiren Vali Doğanay, Koçak'ın, Gürcistan ve Acara Özerk Cumhuriyeti ile ilişkilerin geliştirilmesinde önemli bir görevi üstlendiğini ve bu görevi başarıyla yürüteceğine inandığını belirtti.

BÜYÜK GAYRET VAR

Artvin'in, Türkiye ile Gürcistan'ı birbirine bağlayan sınır ili olduğunu belirten Koçak, Türkiye ile Gürcistan’ın, turizm, ticaret ve ekonomik alanda çok yakın ilişkileri bulunduğunu kaydetti. Koçak, "Sarp Sınır Kapısı modernizasyon çalışmaları aralıksız devam ediyor. Kapıdaki modernizasyonun tamamlanması için devletimiz büyük gayret gösteriyor. Kapının modernizasyonu, Batum'da ve Kafkas ülkelerinde faaliyet gösteren iş adamlarımızın faaliyetlerini daha da kolaylaştıracak” dedi.

 

 


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap